Opslag

Bij Van den Broek Warehousing kunt u terecht voor opslag en overslag van uw goederen.

Adresgegevens

Vossenbeemd 112
5705 CL Helmond

Contact

+31 (0)492 751 400
info@broeklogistics.nl

Bij Van den Broek Warehousing kunt u terecht voor opslag en overslag van uw goederen. We beschikken over circa 35.000m2 overdekte opslagcapaciteit en kunnen uiteraard de ultieme combinatie maken tussen opslag en transport in samenwerking met Van den Broek Logistics.

Bij Van den Broek Warehousing worden al uw goederen digitaal geregistreerd met scanners en (unieke) barcodes. Mutaties worden real time bijgehouden en via een beveiligde verbinding krijgt u toegang tot dit systeem. Uw actuele voorraad op onze locatie is dus altijd voor u inzichtelijk.

Onze magazijnen zijn voorzien van hoge kwaliteit stellingmateriaal en moderne rijdende hulpmiddelen zoals heftrucks, palletwagens en reach trucks. De loodsen zijn bovendien zodanig ingericht dat we een grote diversiteit aan goederen kunnen opslaan.  Dankzij het IFS Logistics certificaat (higher level) kunt u ervan verzekerd zijn dat de kwaliteitsstandaard van de dienstverlening onverminderd hoog is, zowel voor food als non food en andersoortige opslag.  Ook biologische producten zijn bij ons op de juiste plek. Daarvan getuigt ons SKAL Biocontrole certificaat.

Of het nu gaat om langdurige opslag of een tijdelijke oplossing voor de korte termijn: Van den Broek Warehousing ontzorgt.