fbpx Skip to content

Bedrijfsprofiel

Van den Broek Logistics

Helmond, 1965. Aan de Duizeldonksestraat / Vossenbeemd, het gebied dat later industrieterrein Hoogeind zou worden, wordt gebouwd aan een professioneel transportbedrijf. Firma A.P. vd Broek, later Gebr. vd Broek ‘Beter en Sneller Transport’ groeit in de daarop volgende jaren uit tot het gerenommeerde transportbedrijf Van den Broek Logistics.

Anno nu is Van den Broek Logistics al ruim 50 jaar een gevestigde naam in de transportwereld. Met een vloot van ruim 80 trekkers en het dubbele aantal huif-, kasten- en koelopleggers  zijn we in staat om uw logistieke vraagstukken op te lossen, met onze eigen mensen en eigen materiaal. Innovatie is ons sleutelwoord. Op het gebied van logistieke processen, maar ook als het gaat om investeren in automatisering en modern materieel. Niet voor niets zijn we al jarenlang partner van de Gemeente Helmond en AutomotiveCampusNL in pilot projecten voor slimme mobiliteit en zijn we gecertificeerd voor de ISO 9001:2015, IFS Logistics (higher level), MVO Prestatieladder niveau 3, AEO-S en SKAL Biocontrole normen. Ook heeft de provincie Noord Brabant ons in 2018 en 2019 benoemd tot één van Brabants Besten: werkgevers die uitblinken in innovatief werkgeverschap!

Van den Broek Warehousing

Voor uw opslagvraagstukken kunt u terecht bij Van den Broek Warehousing. Met ruim 35.000m2 opslagcapaciteit hebben we mogelijkheden voor diverse opslag voor de korte en lange termijn. En zoekt u één partner voor zowel transport als opslag? Ook dan bent u aan het juiste adres. We denken altijd met u mee over de meest efficiënte logistieke totaaloplossing. Met ons geavanceerde softwaresysteem geeft u online uw order heel eenvoudig door. Wij doen de rest.

Kortom…een logische keuze!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van transport en opslag, dan zijn Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing ook voor u een logische keuze!  Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontmoet ons team

WhatsApp Image 2024-06-21 at 17.47.32
Stan Koster
Warehouse Planner
WhatsApp Image 2024-06-21 at 17.42.26
Senna Slot
Medewerker urenadministratie
Karel van Rooij
Karel van Rooij
Directeur en eigenaar
Jan Kievit
Jan Kievit
Controller