Transport

Van complete vrachten (Full Truckload) tot aan palletdistributie (Less than Truckload). Zowel binnen de Benelux als overige bestemmingen.

Adresgegevens

Vossenbeemd 112
5705 CL Helmond

Contact

+31 (0)492 751 400
info@broeklogistics.nl

Een logische keuze

Al sinds 1965 is Van den Broek Logistics een betrouwbare partner voor transport. Vanuit onze historie, met een bekende supermarktketen en brouwerij als grote klanten, is de expertise voor transport en opslag van food producten ontstaan. De routes en procedures naar de retail en distributiecentra zijn ons dan ook zeker niet vreemd.  Maar ook voor transport van non food producten en een groot scala aan overige goederen gaan we graag uw logistieke uitdaging aan.

Dit doen we met onze zeer moderne vloot van circa 80 trekkers en het dubbele aantal opleggers, waaronder koelers voor geconditioneerd vervoer en negen ‘Lange Zware Voertuigen’ (LZV). De opleggers zijn uitgerust met laad- en loskleppen en indien wenselijk een mobiele heftruck: de kooi-aap. Ook zijn er mogelijkheden voor sneltransport. Onderhoud van het materieel vindt zoveel mogelijk plaats in onze eigen BOVAG gecertificeerde garage, waar een team van monteurs dagelijks werkt aan het waarborgen van de kwaliteit van het wagenpark.

Onze focus ligt op complete vrachten (Full Truckload) of palletdistributie (Less than Truckload) binnen de Benelux. Ook voor overige bestemmingen denken we graag met u mee.