Kwaliteitswaarborging

Bij Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing draait alles om kwaliteit en zekerheid.

Adresgegevens

Vossenbeemd 112
5705 CL Helmond

Contact

+31 (0)492 751 400
info@broeklogistics.nl

Bij Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing draait alles om kwaliteit en zekerheid. Zekerheid dat uw logistieke vraagstukken met de grootste zorg worden opgepakt en naar tevredenheid worden uitgevoerd. Natuurlijk volgens strikte kwaliteitsnormen! Mens, milieu en maatschappij – de kernbegrippen van het maatschappelijk verantwoord ondernemen – staan daarbij altijd centraal.

Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing zijn in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten, te weten:

  • ISO 9001:2015
  • IFS Logistics op higher level
  • MVO Prestatieladder niveau 3
  • SKAL Biocontrole
  • AEO-S

Dagdagelijks werken we met ons team van ruim 160 enthousiaste medewerkers aan een excellente dienstverlening met een hoog servicelevel. We investeren continu in modern materieel, up to date softwareoplossingen en in scholing van onze medewerkers. Transport is meer dan van A naar B rijden. Als vervoerder voelen we ons namelijk ook het visitekaartje van de onderneming van de klant. Logisch dus dat we onze afspraken nakomen en op pad gaan met representatieve trucks en (Nederlandstalige) chauffeurs.

Niet voor niets kiezen gerenommeerde partijen als het Sectorinstituut Transport en Logistiek, het Summa College, de provincie Noord Brabant, Gemeente Helmond en AutomotiveCampusNL voor Van den Broek Logistics als officiële partner!