fbpx Skip to content

Kwaliteit en MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het devies van Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing. Niet voor niets zijn we als een van de eerste transportbedrijven in Nederland gecertificeerd volgens de MVO Prestatieladder Niveau 3. Hiermee tonen we aan dat we een managementsysteem hebben waarin ‘mens, milieu en maatschappij’ een prominente rol spelen. Dit uit zich niet alleen in onze dagelijkse bedrijfsprocessen, maar ook in speciale acties en projecten die we regelmatig faciliteren. Op onze social media wordt hiervan veelvuldig verslag gedaan. Denk bijvoorbeeld aan ons partnerschap met de AutomotiveCampusNL en Gemeente Helmond, waarmee we samenwerken in het ontwikkelen van projecten rondom slimme mobiliteit. Neem ook eens een kijkje op ons MVO blog!

Daarnaast zijn we in het bezit van het IFS Logistics certificaat op higher level. Door het volgen van de werkwijze die deze hoogstaande norm voorschrijft, kunnen we uw food en non food producten met de juiste zorg opslaan en vervoeren. Ook voor opslag en transport van biologische producten bent u aan het juiste adres dankzij ons SKAL Biocontrole certificaat. Natuurlijk mogen het ISO 9001:2015 en het AEO-S certificaat niet ontbreken.

De provincie Noord Brabant heeft ons bovendien het predicaat ‘ambassadeur van Brabants Besten’  uitgereikt. Brabants Besten zijn ondernemers die uitblinken op het gebied van sociale innovatie en werkgeverschap. In dit mooie netwerk van 24 ambassadeurs inspireren de ondernemers elkaar met hun verhaal en expertise. Voor de provincie zijn ze een klankbord voor het economisch arbeidsmarktbeleid. We zijn trots om ons bij deze club te mogen scharen!

Ontmoet ons team

WhatsApp Image 2024-06-21 at 17.47.32
Stan Koster
Warehouse Planner
WhatsApp Image 2024-06-21 at 17.42.26
Senna Slot
Medewerker urenadministratie
Karel van Rooij
Karel van Rooij
Directeur en eigenaar
Jan Kievit
Jan Kievit
Controller