Automatisering

Automatisering en procesoptimalisatie zijn sleutelwoorden in de dagelijkse processen van Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing.

Adresgegevens

Vossenbeemd 112
5705 CL Helmond

Contact

+31 (0)492 751 400
info@broeklogistics.nl

Automatisering en procesoptimalisatie zijn sleutelwoorden in de dagelijkse processen van Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing. We zoeken dan niet alleen naar optimalisatie in onze eigen werkzaamheden, maar proberen ook de samenwerking met de klant te optimaliseren. Een onmiskenbaar aspect van de totale logistieke ontzorging die we nastreven.

Van den Broek Logistics maakt gebruik van moderne technieken op het gebied van transport management systemen, track en trace en boordcomputers. Zo is het te allen tijde mogelijk om de vrachtwagen te volgen en de status van de activiteiten (denk aan laden en lossen) in te zien. Deze opties, gecombineerd met goede communicatie met de chauffeur, zorgen dat we snel kunnen schakelen en op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken tijdens een rit. We houden van korte lijnen, ook met onze klanten.

Van den Broek Warehousing maakt gebruik van de meest moderne technieken op het gebied van warehouse management systemen op maat, palletregistratie, scannen en in- en uitslag. Waar mogelijk creëren we – altijd in samenspraak – koppelingen met het softwaresysteem van de klant. Zo kunnen orders heel eenvoudig worden doorgegeven en zijn actuele lever- en afhaaldocumenten tijdig beschikbaar. Uw actuele voorraad op locatie bij Van den Broek is altijd inzichtelijk. Mutaties houden we real time bij door het geavanceerde scansysteem. En uiteraard conform de hoogste kwaliteitsstandaard, die recht doet aan de eisen uit ISO 9001, IFS Logistics, SKAL Biocontrole en de MVO Prestatieladder.