fbpx Skip to content

Mooie resultaten na het KTO en MTO

Vlak voor de feestdagen stuurden we het tweejaarlijkse Klant- en Medewerkertevredenheidsonderzoek (KTO en MTO) rond. Dit doen we om een beeld te krijgen van de algehele tevredenheid onder onze relaties en medewerkers, maar ook om concrete verbeterpunten te horen waar we aan kunnen gaan werken. En natuurlijk horen we ook graag wat er goed gaat!

Met de resultaten kunnen we niet anders dan heel tevreden zijn. Klanten geven aan Van den Broek een betrouwbare partner te vinden, met diensten van hoge kwaliteit. Ook wordt de manier waarop we meedenken in oplossingen genoemd. De klanten geven aan onze chauffeurs zeer correct en representatief te vinden, en roemen bovendien het feit dat ze de klant specifieke wensen en verplichtingen uitstekend in de vingers hebben. 61% Van de ontvangers van het KTO stuurde een ingevulde enquête terug. Het gemiddelde rapportcijfer dat de klanten ons geven? Een dikke 8,5!

Het MTO wordt doorgaans door veel collega’s ingevuld. Ook nu mochten we een geweldige respons van 85% noteren! Goed om te lezen dat onze medewerkers in groten getale aangeven positief over de organisatie te praten, tevreden te zijn met de werkzaamheden en zich gehoord voelen door collega’s van andere afdelingen. Noemenswaardig is ook dat de communicatie tussen de verschillende afdelingen veel beter beoordeeld wordt dan bij het vorige MTO, twee jaar geleden. Super om te zien dat de opvolging die we daaraan gegeven hebben dus ook zijn vruchten afwerpt. Ook door de medewerkers is een rapportcijfer gegeven op basis van algemene tevredenheid: een 8,1!

Wat een mooie resultaten. Als er, naar aanleiding van het KTO of MTO, nog vragen zijn dan kunnen deze uiteraard altijd gesteld worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Andere nieuwsberichten

MVO Jaarpresentatie 2022 online

De MVO Prestatieladder niveau 3 is al jarenlang een leidraad in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Van den Broek Logistics
Verder lezen

Karel van Rooij volledig eigenaar van Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing

Op 31 maart 2022 heeft Karel van Rooij alle aandelen in Van den Broek en Van Rooij Beheer verworven. Hij neemt daarmee het aandelenpakket van Willie, Annelies en dochter Audrey van den Broek over en is volledig eigenaar en enige aandeelhouder van de groep waaronder Van den Broek Logistics,
Verder lezen

Van den Broek Logistics en Warehousing behaalt IFS (international food standard) monsterscore!

Gedegen en gedocumenteerde bedrijfsprocessen, (voedsel)veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn kernwoorden die passen bij Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing.
Verder lezen

MVO Jaarverslag 2021 online

Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing zijn gecertificeerd voor de MVO Prestatieladder niveau 3, versie 2020.
Verder lezen