Van den Broek Logistics BV Helmond – Holland

Met als standplaats 3 verschillende locaties in Helmond is Van den Broek Logistics BV Helmond centraal gelegen ten opzichte van de meer noordelijke delen van Nederland, het Ruhrgebied in Duitsland en de overige delen van de Benelux zoals België en Luxemburg. Daarmee liggen de belangrijkste zee- en luchthavens binnen handbereik zoals respectievelijk Rotterdam en Antwerpen en Amsterdam-Schiphol, Brussel en Düsseldorf.

Specialisatie: 24-uurs palletdistributie in de Benelux en de overige landen binnen Europa

Van den Broek Logistics BV Helmond is met name gespecialiseerd in 24-uurs palletdistributie en complete vrachten binnen de Benelux. Elders op deze website kunt u lezen waarom de formule van Van den Broek Logistics BV Helmond door de linea recta leveringen als uniek mag worden beschouwd (zie link).
Verder richt Van den Broek Logistics BV Helmond zich op de transporten van en naar Bretagne. Ook de overige delen van Frankrijk, Duitsland en de andere landen van Europa worden meerdere malen per week bezocht.

Snelheid en flexibiliteit

Binnen 60 minuten na uw opdracht vindt de orderpicking plaats en is de vrachtwagen gereed voor vertrek. Desgewenst is het ook mogelijk vaste tijdschema’s met u of uw afnemer af te spreken. Mocht er onverhoopt ergens binnen het traject iets misgaan dan zal Van den Broek per omgaande een nalevering starten – ongeacht wie verantwoordelijk is voor de gemaakte fout. Het belang van uw klant staat voorop. Eerst zorgt Van den Broek Logistics en Warehousing Helmond BV dat uw klant tevreden is en nadien zal in onderling overleg bepaald worden aan wie de fout toerekenbaar is en aan wie derhalve in redelijkheid de extra kosten kunnen worden toegewezen. Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond levert diensten volgens de 5-sterren norm en uw goederen reizen daarom business class tegen economy prijzen!
In spoedeisende gevallen zal Van den Broek ook altijd voor u klaar staan en heeft daarvoor een aantal mobiele nummers ter beschikking die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn.

Grote en goed geoutilleerde vloot

Van den Broek Logistics BV Helmond beschikt over 5 terminal trucks die dagelijks operationeel zijn op de verschillende industrieterreinen van Helmond. Daarnaast doet een groot aantal vrachtwagens meerdere keren per dag Van den Broeks standplaatsen in Helmond aan. Door deze constante stroom is Van den Broek Logistics BV Helmond uiterst flexibel in het bezorgen en afhalen van uw goederen.
De bezorging wordt vereenvoudigd doordat het merendeel van de opleggers beschikt over een laad- en losklep of en mobiele heftruck (een zogenaamde kooi-aap).

Regelmatige vervanging van het wagenpark en een goed en zorgvuldig onderhoud beperken de kansen op uitval van vrachtwagens tot een minimum en daarmee kan Van den Broek Logistics BV Helmond u een correcte en stipte levering van uw goederen garanderen.

Neem de proef op de som en ervaar dat het nog altijd beter kan, want er kan er maar één de beste zijn!
Van den Broek Logistics BV Helmond … een logische keuze!