Veertien nieuwe DAF trucks

Van den Broek Logistics staat er al jaren om bekend dat er structureel geïnvesteerd wordt in modern materieel. Zo gingen we als één van de eerste transportbedrijven in Nederland rijden met de LZV’s: de lange zware voertuigen oftewel de ecocombi’s, waarmee we meer vracht in één rit kunnen meenemen en daarmee uitstoot en transportbewegingen reduceren.

Euro 6

Ook na de introductie van de Euro 6 motoren was Van den Broek Logistics er snel bij. Indertijd testten we diverse vrachtwagenmerken, te weten DAF, Scania en Volvo, om zo te komen tot de beste aankoop voor de werkzaamheden die we dagdagelijks uitvoeren. Momenteel bestaat ruim 80% van het wagenpark uit materieel met deze Euro 6 motoren.

DAF CF

In de komende maanden zal dat percentage nog verder stijgen, want de directie van Van den Broek Logistics heeft veertien DAF trucks van het nieuwe CF type in bestelling. DAF is een lokale leverancier en hun vrachtwagens passen bij de core business van ons bedrijf: distributie en dedicated transport naar (voornamelijk) de Benelux. Natuurlijk zal er fotomateriaal volgens als de trucks arriveren!