Van den Broek Logistics’ 24-uurs palletdistributie door de hele Benelux

Wist u dat in de meeste gevallen pallets wel 3 tot 4 keer per nacht van wagen en evenzovele charters wisselen alvorens ze de andere dag op de plaats van bestemming aankomen? Dat is natuurlijk niet wat u wilt. U heeft met zorg uw product uit handen gegeven en wilt ook dat het ongeschonden aankomt bij uw klant. Doordat Van den Broek Logistics zo’n grote vloot heeft dat de palletdistributie binnen de Benelux enkel en alleen met eigen wagens en personeel plaatsvindt en er dus ook geen overladingen hoeven plaats te vinden is de kans op schade en bederf tot een minimum beperkt.

Alleen al om die reden kiest u voor de palletdistributie Van den Broek Logistics BV Helmond. Zonder zorg kunt u er dan op rekenen dat uw pallets binnen 24 uur op iedere plek binnen Nederland, België of Luxemburg ongeschonden afgeleverd zullen worden.

Een evident voordeel is ook dat de meeste opleggers van Van den Broek Logistics BV Helmond beschikken over een laad- en losklep of een zogenaamde kooi-aap (een mobiele heftruck).