Van den Broek Warehousing BV Helmond – Holland

Bij Van den Broek Warehousing BV Helmond kunt u terecht voor de opslag en overslag van droge goederen, zoals goederen uit de foodsector en alle andere vormen. Ook vindt er vanuit Van den Broeks magazijnen distributie van groupagegoederen plaats. Van den Broek Warehousing BV Helmond beschikt over een overdekte opslagcapaciteit van maar liefst 25.000 m2; en een zeer groot buitenterrein. Voor het verdere traject is er een nauwe samenwerking met Van den Broek Logistics BV Helmond.

Bij Van den Broek Warehousing Helmond worden uw goederen digitaal geregistreerd met behulp van scanners en barcodes. Alle mutaties worden via speciale warehouse software opgeslagen en via een beveiligde verbinding krijgt u vervolgens toegang tot dit systeem. U kijkt dus als het ware live in de magazijnen en kunt via het systeem orders ingeven, voorraadmutaties verwerken, et cetera. Vraag de specialisten van Van den Broek Warehousing BV Helmond hoe met dit speciale order- en voorraadsysteem de efficiency binnen uw bedrijf vergroot kan worden.

De Physical Distribution Group, kortweg PDG, is een belangenorganisatie van circa zestig zelfstandige logistieke dienstverleners. Binnen het grote geheel van de Nederlandse goederenstromen en distributiecentra vormen zij de specialisten. Niet alleen vanwege hun ervaring, organisatie en alle faciliteiten, maar ook omdat zij voldoen aan de strenge eisen van het PDG Keurmerk. Deze eisen zijn opgesteld omdat het bij logistieke uitbesteding niet meer alleen gaat om transport, opslag en distributie.

Er zijn meer factoren die bepalen of uw uitbesteding een succes wordt. De echte logistieke dienstverlener kenmerkt zich door een professionele industrieel gerichte organisatie gespecialiseerd op specifieke produkt markt combinaties, gekwalificeerde medewerkers, hoogwaardige voorzieningen, mogelijkheden voor toegevoegde waarde-activiteiten, geavanceerde informatietechnologie en minimaal ISO en IFS Logistics kwaliteitsbewust.