Kwaliteit, veiligheid en milieu

Verantwoord duurzaam ondernemen is het adagium van Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond. Sinds 1965 is dit expeditie-, opslag- en overslagbedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste en best geoutilleerde logistieke dienstverleners van Nederland. Investeren in relaties, opleidingen, materieel en milieu hebben Van den Broek Logistics BV en Warehousing Helmond gemaakt tot een transport, op- en overslagbedrijf van formaat.

Er wordt uitsluitend met eigen Nederlands personeel gewerkt en gereden met eigen wagens. De klant wordt dus niet geconfronteerd met mensen die de Nederlandse taal niet machtig zijn of niet passen binnen de uitstraling die Van den Broek Logistics BV Helmond als verlengstuk van de onderneming van de klant voorstaat. Het grootste deel van de medewerkers is minimaal opgeleid op MBO-niveau.

Van den Broek Logistics BV Helmond heeft een grote moderne vloot bestaande uit trekkers met opleggers (zowel huif- als kastenwagens, tautliners en koeltrailers, zelfs in LZV-uitvoering). Deze vloot is voorzien van de modernste communicatiemiddelen, boordcomputers en veiligheidsmaatregelen zodat uw kostbare lading tijdig en veilig op de plaats van bestemming zal aankomen, waarbij gedurende het gehele traject uw lading realtime vanuit het hoofdkantoor gevolgd wordt.

Omdat vooruit gedacht moet worden en het milieu grote aandacht verdient neemt Van den Broek Logistics BV Helmond deel aan Europse Freilot pilotproject waarbij tot doel gesteld wordt het energieverbruik en de uitstoot van vrachtverkeer in steden met 25% te verminderen door beïnvloeding van verkeerslichten en ‘in-car’ adviezen tijdens de rit. Meer hierover kunt u lezen op www.freilot.eu.

Verder investeert Van den Broek Logistics BV Helmond regelmatig in nieuwe wagens met betere verbruiks- en milieuspecificaties. Op dit moment is Van den Broek Logistics BV Helmond in het bezit van 9 LZV’s (Lange Zware Voertuigen oftewel Ecocombi’s) en trucks met EURO 5 / EEV / EURO 6 motoren.

Met name de wagens die internationaal rijden hebben een onderhoudscontract. De overige wagens worden in-house geserviced in onze eigen professioneel ingerichte werkplaats die aangesloten is bij BOVAG  en dus voldoet aan de hoogste normen.
Minimaal een keer per week worden onze wagens gereinigd in onze eigen wasstraat. Van den Broek Logistics BV Helmond is namelijk het verlengstuk van uw onderneming waardoor niet alleen de medewerkers maar ook het materieel representatief moet zijn.

Kwaliteit

Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond is in het bezit van de ISO 9001:2008, MVO Prestatieladder, IFS Logistics  en SKAL-certificering . Het is voor u als klant een extra garantie dat Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond in staat is de hoogste kwaliteit te leveren.