Bedrijfsprofiel

Voor wie niet weet waar hij naar toe wil, zijn alle wegen goed

Dit Chinese gezegde houdt Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond alert in een wereld die voortdurend verandert. Een korte blik in de geschiedenis van Van den Broek Helmond via de fotogalerij laat op bijna confronterende wijze zien hoe snel het transport, de logistiek en de opslag zich over een periode van bijna 50 jaar heeft ontwikkeld. Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond is dus de deskundige bij uitstek voor uw logistieke vraagstukken.

24-uurs palletdistributie in de Benelux

Van den Broek Logistics BV Helmond is met name gespecialiseerd in de 24-uurs distributie van pallets en complete vrachten binnen de Benelux. Het is een unicum dat dit georganiseerd wordt met eigen wagens en zonder meerdere overladingen per nacht, waardoor de risico’s van schade en bederf worden geminimaliseerd (zie link).
De meeste opleggers zijn voorzien van een laad- en losklep of een kooi-aap.

Normale, koel- en vriestransporten naar de overige landen in Europa

Van den Broek Logistics BV Helmond verzorgt wekelijks meerdere (geconditioneerde) transporten naar alle overige landen binnen Europa, waarbij de transportafdeling van Van den Broek onder meer gespecialiseerd is in het vervoer binnen de Benelux en naar Frankrijk en Duitsland. Hiervoor heeft Van den Broek Logistics BV Helmond huif- en kastenwagens, tautliners en koelopleggers ter beschikking. In de vloot bevinden zich onder andere LZV-voertuigen (25,25 m); lange zware voertuigen waarbij de normale laadruimte per transportcombinatie verhoogd wordt van 13,60 m naar 21,20 m . Deze LZV-voertuigen kunnen zowel een koel/vrieslading als palletgoederen transporteren.

Innovatie

Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond loopt voorop als het gaat om innovatie op het gebied van logistieke processen, de investering in de nieuwste transport- en communicatiemiddelen en het scholen van medewerkers. Dit uit zich onder andere in het behalen van diverse certificeringen waaronder ISO 9001:2008, MVO Prestatieladder, IFS Logistics en SKAL. Vanzelfsprekend draagt deze beroepsvervoerder ook zorg voor het milieu en neemt daarom deel aan de pilot van het Europese Freilot project, waarbij uitstoot en energieverbruik van transportmiddelen met 25% wordt teruggedrongen .

De juiste mentaliteit van de medewerkers

De decennialange ervaring waarop Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond kan bogen laat zien dat de juiste mentaliteit binnen het bedrijf onverminderd belangrijk is gebleven en blijft.
Transporteren is namelijk veel meer dan van A naar B rijden. U vertrouwt uw met zorg gemaakte producte aan een transportpartner toe en als vervoerder is Van den Broek Logistics BV Helmond dan wel het visitekaartje van uw onderneming. Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond komt afspraken na en bezoekt uw klanten tijdig met eigen representatieve wagens, bereden door flexibele en vakbekwame Nederlandse chauffeurs die het vanzelfsprekend vinden om te helpen bij het laden en/of lossen van uw vracht.

Gevestigd  in de slimste regio ter wereld

Niet voor niets is Van den Broek Logistics en Warehousing BV Helmond  gevestigd in de slimste regio ter wereld van het jaar 2012. Deze moderne transporteur beschikt over de meest geavanceerde systemen op het gebied van beveiliging en het live volgen van uw vrachten. Ook biedt Van den Broek Warehousing BV Helmond u de mogelijkheid om op afstand de opslag van uw voorraden in Van den Broeks magazijnen te beheren en te controleren (zie link).

Een logische keuze

Kortom: Van den Broek Logistics en Warehousing Helmond BV is ook voor u een logische keuze!
Neem vrijblijvend contact op om u te laten voorlichten over welke bijdrage Van den Broek Logistics en Warehousing Helmond BV kan leveren aan de verbetering van uw processen. Er kan er namelijk maar één de beste zijn!