Genomineerd voor de Senzer Award!

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid van Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing heeft al vaak op de nodige aandacht en publiciteit mogen rekenen binnen en buiten de regio Helmond. Onlosmakelijk verbonden met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de notie van goed werkgeverschap. Één van de ‘drie P’s’, de kernpunten van MVO, staat immers voor ‘People’. Bij Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing realiseren we ons terdege dat onze medewerkers het visitekaartje van de organisatie zijn en dit dagelijks uitdragen.

Senzer Award

Enkele jaren geleden werden we al eens genomineerd voor de Beste Brabantse Werkgever award. Nu mogen we daar met trots een nominatie voor de Senzer Award aan toevoegen. De Senzer Award is bedoeld voor ondernemers die vooruitstrevend zijn op het gebied van werkgelegenheid. In de categorie middelgrote tot grote bedrijven bevinden we ons in nominatiegezelschap van Edco BV en Reynaers Aluminium.

De uitreiking van de Senzer Award zal plaatsvinden op 17 november 2017 tijdens de Dag van de Ondernemer. Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing is vanzelfsprekend erg vereerd met de nominatie!

Karel van Rooij wordt gefeliciteerd voor de Senzer Award nominatie